Torej tole ja pa moj absolutni ultimative driving machine Stran je poiskal Misery muchoos hvala Ko odkrijem še podobne strani, zanimivosti, zbiram slike za moj-album...seveda dopolnem temo Vseh podatkov ne bom pisal ker verjetno večina že pozna, je pa vse tudi opisano na linkih Veliko je pa že bilo omenjenega, alu. vrata, št. izdelanih, karter, malo močnejši motor, karbon, zadnji spojler, mali detajli npr. Motorsport International značke...
@BMW RALLY: super slikce.
Zdej pa mene zanima, koliko je tak avto vreden pri nas(koliko bi največ odštel zanj), saj se cene v Nemčiji gibljejo od 15.000eur naprej?
Hm, če sprašuješ mene bi dal toliko za dobrega ker je vreden tega denarja Ampak ker zaenkrat nimam... Je pa verjetno tako, glede na to koliko je bilo narejenih, od tega jih je nekaj tudi geografsko nedosegljivih , nekaj je bilo razbitih, potem so zbirateljski primerki, ki se ne prodajajo, ali pa podrtije Ostane ti torej bolj malo na izbiro in se mi zdijo cene sprejemljive. Za avtomobil omejene serije, tudi Enzov je bilo npr. narejenih samo 300 če se ne motim in če upoštevaš to je GT dosti bolj dosegljiv hehe Cenejši pa sigurno ne bodo, ker jih je že tako čedalje manj
Eni pač uživajo v uničevanju http://www.allianz-autowelt.de/allia...id=pbjksm1hbsq
Mislim, pa da je mel pred parimi meseci ceno krepko čez 30k